Allmänt Förvirrad Småbarnsmamma

Senaste inläggen

Av Annika - 8 november 2013 12:12

Sitter på tåget hem från Kastrup. Jag har haft en väldigt bra och lärorik vecka med fantastiska kolleger. Det här kommer att bli så bra.
En kväll åkte vi in till München och åt typisk Bayersk mat. Minsta ölen var 1 liter. Ompa ompa musiken dånade och vi hade superskoj.

Vi passerade detta ställe och bag var bara tvungen att fota. Ser ni vad det är?Nu vill jag bara vara hemma hos mina älsklingar. Som jag längtar efter dem.

ANNONS
Av Annika - 4 november 2013 11:06

Nu sitter jag på tåget till Kastrup för flyg till Tyskland med väldigt blandade känslor. Ångest för att lämna min lilla sjukling och förväntan för att träffa 100 kollegor i 4 dagar. Det kommer bli intensiva dagar och jag kommer lära mig massor.

Hur ska jag kunna vara utan denna lilla tös tills på fredag. Snyft.

ANNONS
Av Annika - 3 november 2013 15:33

Myra vaknade 3 gånger inatt av att vattkopporna kliade men efter lite Poxcline kylmousse så somnade hon om. Imorse hade det kommit fler utslag men förutom det så är hon pigg och glad.

Hon går inte långt utan sin tröstis Mamsi. Jag beställde den på trostisar.com


Trostisar.com är ett företag med ett stort hjärta. Köp en tröstis så ges en tröstis till ett barn som nyss fått cancer.
Så varför inte köpa en idag? Julklapp kanske?

Idag gjorde jag väldigt kletiga scones, jaja, tanken var god men nästa gång ska jag ha i mer mjöl.


Nu ska jag mysa med dottern för vi kommer vara ifrån varandra många dagar.
Skype är installerat så vi kan vara tillsammans lite iallafall.

Hoppas ni har en skön söndag.

Av Annika - 2 november 2013 17:33

Jaha, då var det dags för vattkoppor, blev väldigt förvånad när jag skulle ta av henne nattlinnet i morse och hittade dessa kliande utslag. Som tur är så har hon ingen feber och det är full rulle på henne. Själv har jag letat öppna apotek (röd dag ju) så vi kunde köpa svalkande skum för en väldigt dyr peng.

Det är ju typiskt att detta kommer när jag ska vara borta måndag till fredag. Vill ju inte lämna en sjukling och åka till Tyskland men jobbet kallar och Johan är hemma hos henne.


Lilla sjukling.

Hoppas att ni har en härlig lördag.

Av Annika - 1 november 2013 14:45

Himmagjord pumpa. Är faktiskt nöjd för att vara första gången jag gjort någon. Ska bli spännande att se hur den ser ut när den är tänd.Happy Halloween !!

Av Annika - 1 november 2013 08:39

Oj vad den här veckan har gått fort, ser att jag inte bloggat sen i tisdags men det är full rulle med jobb och familj just nu. Nästa vecka ska jag vara i tyskland måndag-fredag och ångesten börjar komma krypande. Jag har inte varit ifrån dottern så länge tidigare och det känns så jobbigt att åka ifrån henne, men å andra sidan så ska jag iväg på ett väldigt intressant seminarium så det ser jag fram emot, väldigt mixade känslor. Hon kommer att ha det jättebra med sin Pappa så det kommer inte gå någon nöd på henne och jag har precis laddat ner Skype så vi kan prata och se varandra varje kväll.


Idag ska jag hämta dottern kl 12 och sen ska vi göra en pumpa och dricka varm choklad. Jag får passa på att mysa med henne ordentligt i helgen.


Hoppas att ni alla får en mysig Alla Helgons Helg.


 

Av Annika - 29 oktober 2013 22:27

Ikväll var det dags för tisdagsklubben att träffas, dricka vin och umgås. Det blev Bishops Marina ikväll med vars ett glas Tommasi uppkrupna i mjuka skinnfåtöljer. Alltid lika trevligt att träffa dessa underbars tjejer. Man längtar till vi ska träffas, vår lilla klubb.
Nästa gång blir det inte bara vin utan aktivitet också. Ska bli skoj.

Tack för ikväll Girls.


Avslutar med en bild från i eftermiddags på vår lille trummis med Pippitofsar (enligt henne själv).

Av Annika - 28 oktober 2013 06:57

När jag var på Olympia igår så var Myra hos sin bästis Hugo. Eller som de själva säger Mya och Koko. Dessa bilder fick jag av Hugos mamma under matchen. De värmde gott i mammahjärtat.

Jag skickade med vars en söndagspåse med lite smått och gott kritor, russin, majskrokar och fruktstänger. Det blev väldigt uppskattat.

De är verkligen bästisar de två. Helt underbart att se.


Tack för att ni tog så väl hand om henne.

Idag blir det dock VAB här för Myra har hostat hela natten. Det får bli glass, film och mys hela dagen så hoppas vi att det är bättre imorgon.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se