Allmänt Förvirrad Småbarnsmamma

Senaste inläggen

Av Annika - 10 december 2013 16:39

Skriver detta från planet till Stockholm. Kaptenen upplyste oss precis när vi satt oss att vi är 45 min försenade för att det är dåligt väder i Stockholm. Bääää. Jag vill hem igen.

Utsikten:

Jag har varit trött och omotiverad hela dagen och detta hjälpte inte till. Min plan var ju att hinna in till stan för lite julklappsinköp till Johan men det kommer jag inte hinna. Fy vad trött jag blir. Det får bli ett glas rött när vi väl är iväg. Det kanske livar upp lite.

ANNONS
Av Annika - 8 december 2013 17:52

Idag har det tvättats, lekts och mysts i vårt hem. Det trista regniga vädret har gjort att det känts skönt att vara inne under en filt.

Jag har gjort lite julgodis som blev alldeles för gott.

4st mars
90 g smör
Några nävar kalaspuffar

Mars och smör smälts på låg värme. I med några nävar kalaspuffar och klicka sen ut ca 25 klickar på ett bakplåtspapper. In i kylen för att stelna. Ät & njut

Känns som 5000 kalorier i varje men strunta i det, det är ju snart dags för nyårslöften.

ANNONS
Av Annika - 7 december 2013 10:46

Dottern skulle ta på sig byxorna.
Det blev liite knasigt.

Av Annika - 6 december 2013 21:30

Johan är på julfest med jobbet så ikväll är jag gräsänka. De skulle till Kitchen & Table så jag kan tänka mig att de äter gott.

Myra och jag har festat till det på falukorv och makaroner. Mmmm, lyxigt jag vet. Sen har vi lekt restaurang, tittat på tecknat och hoppat i sängen (alltså Myra har hoppat, inte jag, då hade vi fått köpa nya fjädrar imorgon).

Nu sover hon och jag har krupit upp med min favoritfilm The Holiday och ett glas Villa Puccini.

En Gräsänkemyskväll helt enkelt.


Hoppas att ni har en skön fredag och att Sven inte varit alltför jobbig.Av Annika - 5 december 2013 18:27

På lunchen idag köpte jag lite mer julpynt som jag har pysslat med ikväll. Det fick bli en en istället för julgran i år men den blev supermysig tycker jag.


Även en vit plåtgran och en liten fulsöt tomte flyttade in.


Lyckades även få till en griljerad skinka ikväll.

Inte klokt vad jag har blivit huslig. Folk som känner mig måste tro att jag ramlat och slagit i huvudet :-)

Men nu får det räcka med juligheterna för ikväll (jag blev helt slut)
Det får nog bli ett glas glögg i soffan och lyssna på när Sven stormar förbi.

Ha en skön kväll och jag ber om ursäkt för dåliga iPhone foton men jag orkar inte öppna datorn.

Av Annika - 3 december 2013 08:27

Igår var jag på mammografi. Det är ingen mysig upplevelse men väldigt viktigt att göra.

Nu måste jag vänta 2 veckor på svar och det är lite nervöst men förhoppningsvis är allt bra. Skönt att man blir kallad vart 1,5 år så att man håller koll så att inget är fel.


Eftersom jag bor i Helsingborg så har jag förmånen att vara med i den stora bröstcancerforskningen Karma. 70 000 kvinnor är med i den här studien och förhoppningsvis så kan de hitta ett bra sätt att upptäcka bröstcancer i tid så att framtida generationer slipper den här hemska sjukdomen. Det enda man behöver göra är att fylla i en hälsoundersökning på nätet, ta ett blodtryck och lämna lite blod.


Så ni kvinnor som bor i Helsingborg, Landskrona och Lund som inte är med i undersökningen, Anmäl er!! Av Annika - 2 december 2013 19:32

Det är inte lätt att förklara för dottern att man bara får en choklad om dagen från Nalle Phu adventkalendern. Med bedjande ögon tittar hon från mig till kalendern. Inte så lätt att förstå, det är ju så gott med choklad.Hoppas att ni har en skön måndagskväll. Vi ska se Morden i Sandhamn och äta popcorn i sängen. Det är mys för oss.

Av Annika - 1 december 2013 19:29

Idag fortsatte julpysslet och vi tog en sväng på julskyltningen. Jisses så mycket folk, vi åt en gräddbulle och frös fingrarna av oss, Myra somnade (så kul tyckte hon att det var) och sen gick vi hem. Men nu har vi varit på årets julskyltning, en liten stund i alla fall.Pyntade köket med en julgardin, ljusboll i fönstret och ljusslinga i ljungen utanför.Nu får det räcka med julpynt på ett tag. Nu leker vi namnamnam istället.


Söndagar är lätt min favoritdag.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se