Allmänt Förvirrad Småbarnsmamma

Senaste inläggen

Av Annika - 27 oktober 2013 21:15

Idag har jag och Linda varit på Ladies HIF som anordnades av Nöjesbladet. 100 tjejer träffades på sillen och makrillen för snittar, mingel, mässa och föreläsning av Lou Rossling (väldigt inspirerande kvinna).

Därefter blev vi skjutsade i HIF bussen till Olympia för att se matchen HIF-Kalmar.

Ett fantastiskt trevligt gäng tjejer. Kvällen avslutades med en fin Goodiebag.

Jag vill slutligen rikta några ord till den "karl" som satt bakom oss och högt och ljudligt satt och berättade att han ska minsann rösta på Sverige Demokraterna i nästa val, skrek att HIF skulle byta ut den jävla Ne***n, och när ett gäng av oss tjejer bad honom att sluta skrika sånt, bad oss att lämna fotbollen åt såna som honom och att vi kunde fortsätta diskutera virkning istället. Till dig vill jag säga; du visade högt och ljudligt att du är rasist, att du har sexistisk kvinnosyn och att du har allmänna problem med att kunna vara bland folk men för bövelen ha inte på dig en Stattena IF jacka på dig när du framför dina åsikter. Arbetar du inom sport med ungdomar så bör du föregå med gott exempel. Jag tror verkligen inte att Stattena ställer sig bakom dina åsikter. Där var många föräldrar med barn som inte ska behöva lyssna på sånt. Skäms ta mej fan!!! Vill verkligen Stattena IF bli förknippade med en sån person???

ANNONS
Av Annika - 27 oktober 2013 07:16

Igår packade vi in oss i bilen och drog till Malmö och hårdrocksmässa. Den var väl lite mindre än vi tänkt oss men det blev lite skivor, grillad korv och vi träffade på både kändisar och vänner.
En man utklädd till djävulen kom emot oss, jag trodde att Myra skulle bli rädd men hon vinkade glatt och sa Hej Hej.

Ser ni, både Jörn och Gus G.

När vi kom hem lagade vi god mat, Entrecote med blomkål, vitlöksfräst spenat och sallad. Sen lyssnade vi på nyinköpta hårdrockslåtar på vinyl.

Myra hade hela gänget samlat.

En väldigt bra lördag

ANNONS
Av Annika - 26 oktober 2013 16:44

Som vanligt en fredag hemma hos oss så blev det filippinska kycklingvingar, friterade klyftpotatis och aioli igår och som vanligt var det maken som lagade, Myra hjälpte till på sitt eget sätt.

Alltid lika gott och som vanligt glömde jag ta foto på dem.

Kvällen avslutades med wallanders mordbrännaren och en stor påse godis. Den var helt okej och ikväll ska vi se den sista Wallanderfilmen.

Av Annika - 25 oktober 2013 15:01

Jag tycker nog att det är lika roligt att göra fredagspåsen som Myra tycker det är att få den.


Idag köpte jag faktiskt inget utan hon får Herr Nilsson och choklad som hon fått av sin mormor och morfar, russin & fruktstänger hade jag hemma och påsen återanvänder jag ju.Det blir säkert en väldigt uppskattade påse.

Jag hann även med att göra ett familjekollage på lunchen till Myra som hon ska med sig till dagis på måndag. Jag som är värdelös på pyssel blev faktiskt riktigt nöjd :-)Nu är det snart fredag kväll. Vad ska ni hitta på?

Av Annika - 25 oktober 2013 10:59

Dagarna går fort och de är väldigt lika med dagislämningar, jobb (även om mitt jobb är väldigt omväxlande men jobbet vill jag inte prata så mycket om här i bloggen), lek och bad på kvällen. Det blir inte något jättespännande att prata om här på bloggen.

Men igår kväll fick vi ett spontant ryck och gick på restaurang. Så härligt att göra för att liva upp en höstig torsdagskväll. Vi tog oss hela 150m bort till O'learys där vi åt och drack gott. Myra sjöng och åt isbitar, korv och pommes.En jättemysig kväll.

Nu är det full rulle inför helgen.

Av Annika - 23 oktober 2013 11:07

Har suttit i bilen hela förmiddagen och då hinner man fundera en hel del.
Hur mycket tid som jag spenderar på internet och olika sociala medier om dagen. Tid som skulle kunna spenderas på mycket mer utvecklande och avkopplande sätt. Jag klagar ofta på att jag inte har tid att läsa böcker. Inte så konstigt när Facebook, instagram och alla dessa bloggar ska läsas. Därför ska jag ta en fri månad från dessa medier och bara ägna mig åt verkligheten. Leva i nuet och strunta i vad alla andra gör, äter och gillar. Bara koppla bort.

Bloggen kommer att fortsätta, fast inte lika frekvent, som vanligt men Facebook och instagram tar en paus.

Denna lilla tös upptäcker världen precis som jag ska börja göra igen.Av Annika - 21 oktober 2013 19:28

Kvällen har spenderats på Väla och IKEA. Vi år kvällsmat på Väla och sen tog vi en sväng på IKEA för att köpa lampor till köket. Myra var helt salig på barnavdelningen och hade väldigt svårt för att slita sig från alla roliga saker.

Vi vandrade och vandrade och till slut hade vi betalt och satt i bilen. Då började Johan gapskratta. Vi hade gått genom hela IKEA och inte köpt det vi åkt dit för. Lamporna. Trötta åkte vi hem, det får vara mörkt i köket. Tror vi får lägga oss tidigt ikväll.

Av Annika - 21 oktober 2013 16:10

Förkylningen finns i kroppen fortfarande och jag är jättetrött. Har hinkat i mig otaliga koppar kaffe men det hjälper inte ett dugg. Vädret gör ju inte saken bättre.


 


Helgen har varit väldigt lugn och många timmar har spenderats i sängen/soffan. Väldigt skönt och behövligt men de saker som borde gjorts finns ju fortfarande kvar. Jaja, det ska nog ordna sig.


Nu är det snart slut på jobbdagen, och vi ska till IKEA och Maxi. Tjooohooo. Hade faktiskt hellre legat på en sandstrand och sipprat drinkar men men.


Hoppas tisdagen blir piggare.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se