Allmänt Förvirrad Småbarnsmamma

Alla inlägg under november 2013

Av Annika - 8 november 2013 12:12

Sitter på tåget hem från Kastrup. Jag har haft en väldigt bra och lärorik vecka med fantastiska kolleger. Det här kommer att bli så bra.
En kväll åkte vi in till München och åt typisk Bayersk mat. Minsta ölen var 1 liter. Ompa ompa musiken dånade och vi hade superskoj.

Vi passerade detta ställe och bag var bara tvungen att fota. Ser ni vad det är?



Nu vill jag bara vara hemma hos mina älsklingar. Som jag längtar efter dem.

Av Annika - 4 november 2013 11:06

Nu sitter jag på tåget till Kastrup för flyg till Tyskland med väldigt blandade känslor. Ångest för att lämna min lilla sjukling och förväntan för att träffa 100 kollegor i 4 dagar. Det kommer bli intensiva dagar och jag kommer lära mig massor.

Hur ska jag kunna vara utan denna lilla tös tills på fredag. Snyft.

Av Annika - 3 november 2013 15:33

Myra vaknade 3 gånger inatt av att vattkopporna kliade men efter lite Poxcline kylmousse så somnade hon om. Imorse hade det kommit fler utslag men förutom det så är hon pigg och glad.

Hon går inte långt utan sin tröstis Mamsi. Jag beställde den på trostisar.com


Trostisar.com är ett företag med ett stort hjärta. Köp en tröstis så ges en tröstis till ett barn som nyss fått cancer.
Så varför inte köpa en idag? Julklapp kanske?

Idag gjorde jag väldigt kletiga scones, jaja, tanken var god men nästa gång ska jag ha i mer mjöl.


Nu ska jag mysa med dottern för vi kommer vara ifrån varandra många dagar.
Skype är installerat så vi kan vara tillsammans lite iallafall.

Hoppas ni har en skön söndag.

Av Annika - 2 november 2013 17:33

Jaha, då var det dags för vattkoppor, blev väldigt förvånad när jag skulle ta av henne nattlinnet i morse och hittade dessa kliande utslag. Som tur är så har hon ingen feber och det är full rulle på henne. Själv har jag letat öppna apotek (röd dag ju) så vi kunde köpa svalkande skum för en väldigt dyr peng.

Det är ju typiskt att detta kommer när jag ska vara borta måndag till fredag. Vill ju inte lämna en sjukling och åka till Tyskland men jobbet kallar och Johan är hemma hos henne.


Lilla sjukling.

Hoppas att ni har en härlig lördag.

Av Annika - 1 november 2013 14:45

Himmagjord pumpa. Är faktiskt nöjd för att vara första gången jag gjort någon. Ska bli spännande att se hur den ser ut när den är tänd.



Happy Halloween !!

Av Annika - 1 november 2013 08:39

Oj vad den här veckan har gått fort, ser att jag inte bloggat sen i tisdags men det är full rulle med jobb och familj just nu. Nästa vecka ska jag vara i tyskland måndag-fredag och ångesten börjar komma krypande. Jag har inte varit ifrån dottern så länge tidigare och det känns så jobbigt att åka ifrån henne, men å andra sidan så ska jag iväg på ett väldigt intressant seminarium så det ser jag fram emot, väldigt mixade känslor. Hon kommer att ha det jättebra med sin Pappa så det kommer inte gå någon nöd på henne och jag har precis laddat ner Skype så vi kan prata och se varandra varje kväll.


Idag ska jag hämta dottern kl 12 och sen ska vi göra en pumpa och dricka varm choklad. Jag får passa på att mysa med henne ordentligt i helgen.


Hoppas att ni alla får en mysig Alla Helgons Helg.


 

Skapa flashcards