Allmänt Förvirrad Småbarnsmamma

Alla inlägg under augusti 2012

Av Annika - 21 augusti 2012 20:34

Myra vaknade feberfri, underbart, men vi har tagit det lugnt idag, långpromenad på förmiddagen och lite mys på eftermiddagen. Förhoppningsvis är hon helt tillbaka imorgon, då ska hon på sitt första tandläkarbesök, kan bli intressant eftersom hon är i en bitarfas, tandläkaren får passa sig.

Nu ska vi heja fram HIF mot Celtic i champions league kvalet, Johan är såklart på plats men vi hejar från soffan.

Av Annika - 20 augusti 2012 11:20

Myra har fortfarande feber men det är ändå full fart på henne, hon har tagit pappas adidasjacka och Gud nåde den som försöker ta den ifrån henne, då vråltjuter hon. Tror hon saknar sin pappa. Sorry Johan, hon får ha den idag så tvättar jag den sen ;-)

Av Annika - 19 augusti 2012 19:56

Idag har inte varit skoj, lilla Myra har hög feber och ont i halsen. Vi har mest myst och gosat. Passade på att grilla ikväll, man vet ju inte hur länge man kan göra det, förhoppningsvis hela nästa vecka för på inköpslistan av mat för nästa vecka står; grillat + tillbehör. ? Nu ska vi fortsätta att mysa och gosa, håll tummarna att vi får några timmars sömn i natt och att Myra vaknar feberfri imorgon. Tyvärr får vi hoppa över starten av höstens minisim som börjar imorgon. Men vi har 11 gånger till.

Av Annika - 18 augusti 2012 16:13

Myra fick en jättefin traktor med djur, som låter jättemycket och spela Per Ohlsson hade en bonnagård, av min kära vän Helena i Baby shower present. Den är från 12+ men vi testade den idag. Myra äääälskade den. Låten sitter redan i huvudet på mig och jag känner på mig att den kommer spelas ofta. Vad har du gjort Helena ;-)

Av Annika - 18 augusti 2012 13:56

Myra laddade bara batterierna för nu är det full fart igen. (med råge) Phu

Av Annika - 18 augusti 2012 10:44

...tar Myra sovmorgon.

Klockan är nu 10.38 och tösen sover än. Hon har varit väldigt gnällig i natt och haft lite feber så hon förtjänar en sovmorgon. Vad skönt det ska bli när hon är så pass stor så hon kan berätta var det gör ont. Vi tror att det antingen är fler tänder på G eller ont i magen. Hoppas att det snart går över för idag ska hon och jag ha en tjejdag. Johan är på väg till Borås för att titta på HIF. Hans killgäng är inte som andra supportrar, andra dricker öl och tar en korv längs vägen. Näää dessa ska ha champagne och snittar. Jag gjorde snittar kl 8 i morse, hoppas att de smakar gott :-) knasbollar. Heja HIF

Av Annika - 17 augusti 2012 10:04

Igår var vi hos härliga familjen Landin. Supermysigt och det blev härliga skratt, synd bara att tiden gick så fort men vi får träffas snart igen.

Av Annika - 16 augusti 2012 11:55

Idag bär det av hemåt så vi passar på att busa lite extra i gräset innan avfärd

Ovido - Quiz & Flashcards